Flevoland fietst tegen kanker

Oogstfeest

Aanwezig op diverse evenementen

Posten algemeen

Eén van de activiteiten van onze vereniging is het posten tijdens diverse evenementen in onze gemeente en soms daarbuiten. De organisatoren worden steeds vaker geconfronteerd met eisen die worden gesteld door de vergunningverlenende instantie. Met betrekking tot de Eerste Hulpverlening kunnen wij u meestal van dienst zijn.

Wij vragen een vergoeding voor het posten. Deze vergoeding komt volledig toe aan onze vereniging. Voor het aanvragen van de Eerste Hulpverlening op uw evenement kunt u contact met ons opnemen via: secretaris@ehbo-swifterbant.nl. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Wij verzoeken u uw aanvraag uiterlijk 4 weken voorafgaande aan het evenement in te dienen zodat wij in staat worden gesteld onze leden hiervoor tijdig te kunnen benaderen.

Hieronder voorbeelden van evenementen waar wij aanwezig zijn:

Avond4daagse

JuliFeest

PolderFest

Koningsdag

Intocht Sinterklaas en zijn Pieten

Bij wedstrijden van diverse sportverenigingen